Makowiec Japoński

Ciasto makowe z jabłkiem w polewie lukrowej ze skórką pomarańczy.

Kategoria: Tagi: , Product ID: 294

Opis

Składniki: mąka pszenna, jabłko, jajka, cukier puder (sacharoza, glukoza, skrobia pszenna), woda , mak niebieski, tłuszcz roślinny (olej słonecznikowy i rzepakowy w zmiennych proporcjach) cytryna, krem grysikowy, cukier waniliowy (aromat etylowanilina, gluten, soja, mleko, orzechy ziemne i laskowe), rodzynka, aromat migdałowy (olej roślinny rzepakowy, aromat), proszek do pieczenia (wodorowęglan sodu, di fosforan disodowy).

Wartość odżywcza 100g produktu 1393kJ/333kcal : tłuszcz 13g: w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g, węglowodany 45g; w tym cukry 18g, białko 2,3g, sól 0,00g